Kewujudan Teksi-Motor di Lembah Klang

Kami ingin mengucapkan ribuan terima kasih kepada warga Lembah Klang kerana sudi menyokong, mencuba, mengheboh dan menyertai Riders yang menyertai Team Dego! Kami mempunyai beberapa perkara yang ingin kami sampaikan:

  1. Untuk makluman anda, Perkhidmatan e-hailing telah lama bertapak di Malaysia dan kami merupakan entiti pertama yang menyediakan perkhidmatan Teksi-Motor di Malaysia yang juga mengguna kaedah e-hailing.
  2. Pihak Kerajaan Malaysia juga sedia maklum dengan kewujudan perkhidmatan Dego Ride.
  3. Borang booking Dego Ride – Untuk membuat booking dengan Dego Ride bagi para Partners dan Penumpang kami boleh menggunakan link https://ride.dego.my/my/ dan memberikan link tersebut kepada pengguna lain untuk mereka isi segala maklumat perjalanan. Anda juga dibenarkan untuk mewarwarkan link tersebut kepada keluarga dan rakan rakan yang berminat untuk menggunakan Dego Ride.
  4. Stesyen Dego Ride – Jika anda berminat untuk menyertai kami sebagai Partner dan Team Dego, and boleh memilih mana-mana kawasan yang berhampiran anda bersama 3 orang rakan dan menjadikan kawasan tersebut sebagai stesyen atau “Tapak” anda. Anda dikehendaki bersedia di kawasan sekitar tersebut dan menerima tempahan Dego Ride (dalam jarak 3km).

Sekian terima kasih warga Lembah Klang!

11 thoughts on “Kewujudan Teksi-Motor di Lembah Klang

  1. Janet Tang says:

    I definetely will try this service. Congratulations n thank you to dego for this brilliant taxi-motor idea n services provided.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.